Dvostrana lepljiva traka za odeću

Dvostrana lepljiva traka za odeću

U paketiću se nalazi 50 komada dvostrano lepljivih trakica za odeću dimenzije 18x85mm.
 
Pomoću ove sigurne i nevidljive dvostrane lepljive trake vaša će odeća ostati uredna i na mestu. Idealna je za lepršave haljine, majice, košulje, kragne, sakoe, kravate, čarape, čizme i sl. Zaboravite na iglice ili pribadače. Dvostrana lepljiva traka za odeću je nevidljiva. Lepilo je dizajnirano da ne ostavlja tragove na materijalu i ili odeći nakon uklanjanja.
Evo i video kako sve možete koristiti dvostranu lepljivu trakicu za odeću.
 
 
Pazite da vaša koža bude ČISTA i suva. Na prljavu i masnu kožu lepilo se neće moći zalepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to takođe sprečiti lepljenje. To takođe uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Takođe i nakon apliciranja trake na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzrokovali odlepljivanje iste.
Uklonite jednu stranu bele zaštitne folije, pritisnite nezaštićenu lepljivu stranu na kožu ili odeću. Uklonite belu zaštitnu foliju s druge strane trake. Pričvrstite tkaninu na lepljivu trakicu i spremni ste.
 
Traka se sastoji od hipoalergenih materijala.
 
Upozorenje: Traku skinuti pre pranja, sušenja, hemijskog čišćenja, peglanja i slično. Testiraj proizvod pre upotrebe na delikatnim materijalima.
 
Rok trajanja proizvoda: 2 godine
Čuvanje proizvoda na temperaturi od 5-25 stepeni C.