Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi

Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi

Imajte na umu da ovaj proizvod ozbiljno drži! Važno je pridržavati se svih uputa i proizvod koristiti s oprezom. Ukoliko imate pitanja tu smo za vas na: officehawe021@gmail.com
 
 
 
 
1. Opis proizvoda.
Traka za grudi je napravljena od 95% pamuka i 5% spandeksa, lepilo akrilno. Svaka rola je dužine 5m, a traka je rastegljiva i do 170%. Lepilo je valovito aplicirano što omogućuje bolje rastezanje i lakše skidanje trake. Traka je za jednokratnu upotrebu. Jedna rolna je dovoljna za oko 10-15 korištenja, sve zavisi od načina lepljenja.
Traka je vodootporna i otporna na znoj.
Dolazi u više boja i više veličina. Boje birate prema odevnoj kombinaciji koja vam odgovara, a veličinu birate prema sledećoj tablici:
 
Dimenzije trake 5cmx5m 7.5cmx5m 10cmx5m
Korpa grudnjaka koju nosite A B-C D-G
 
 
Trake odgovaraju korpama grudnjaka od A-G veličine. Odgovaraju i čvrstim i opuštenim grudima kao i onim malim i velikim i teškim.
HAWE trake nisu namenjene ženama koje su trudne, doje ili osobama koje imaju osetljivu ili tanku kožu. Neke žene imaju tanku kožu oko ključne kosti ili gornjeg dela prsa, pa budite oprezni kada na njih nalepite traku. Proizvod nemojte nositi duže od 6 sati. Ne izlažite proizvod dugotrajnom izlaganju suncu ili vrućini dok je u upotrebi. To može izazvati iritaciju kože. Ne sunčajte se s proizvodom. Ne nosite proizvod dva dana zaredom. Uklonite proizvod i odmah se obratite svom liječniku ako osetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži te proizvod prestanite odmah koristiti.
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Rok trajanja proizvoda: 3 godine
Čuvanje proizvoda na temperaturi od 5-25°C
 
2. Pre korištenja proizvoda testiraj proizvod na svojoj koži.
 
Pri kupovini proizvoda dobijete i tester. Tester odlepite od zaštitnog papira i zalepite na kožu na vašim prsima, na područje gdje nameravate i lepiti traku. Tester držite na koži minimalno 12 sati. Ukoliko osetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži, proizvod nemojte koristiti.
 
3.Pobrini se da proizvod stavljaš na suvu kožu, bez losiona, krema ili slično.
 
Pazite da vaša koža bude ČISTA i suva. Na prljavu i masnu kožu lepilo se neće moći zalepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to takođe sprečiti lepljenje. To takođe uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Takođe i nakon apliciranja trake na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzrokovali odlepljivanje iste.
 
 
4. Koristi zaštite za bradavice da zaštitiš svoje najosetljivije područje
 
 
 
Zaštite su važne da zaštite vaše bradavično područje ispod traka. Zaštite se kupuju odvojeno.
Zaštitne su dostupne u raznim oblicima, veličinama i od različitih materijala.
O zaštitama pročitaj na blogu:
 
 
 
 
5. Stavljanje trake.
 
Traku prislonite na grudi i izmerite dužinu koja vam je potrebna. Potom traku izrežete na željenu dužinu. Preporučujemo da za rezanje koristite naše makaze za rezanje traka i navlaka, da biste lakše oblikovali i pritom sprečili odlepljivanje traka i navlaka.
 
Polako skinite zaštitni papir sa proizvoda pritom prstima ne dodirujući lepljivu stranu trake. Dok držite dojku uzdignutom, drugom rukom polako stavite traku u željenom smeru i oblikujte traku oko dojke i kako lepite traku na kožu tako istovremeno i odlepljujete ostatak trake. Zagladite sve neravnine pre nego zalepite traku. Lepite polako. Jednom kad je traka dodirnula kožu, ne sme se prepravljati i odlepljivati jer se neće ponovo zalepiti. Ne povlačite previše traku prilikom lepljenja tj. ne zatežite je prejako. Prevelika napetost na traci može uzrokovati previše natezanja trake na koži uzrokujući iritaciju. Pažljivo izrežite sav višak trake koji ne želite da se vidi. Naši predlozi načina lepljenja:
 
 
Ukoliko vam je potreban detaljan prikaz ili savet kako zalepiti traku, tu smo za vas na: podrska@musthawe.com ili u DM na našem Instagram računu:
 
Evo nekoliko video primera:
 
 
 
 
 
 
 
 
6. Nemoj nositi proizvod više od 6 sati.
Mi garantujemo da će proizvodi držati do 12 sati. Mnoge od Vas budu oduševljene koliko dobro drži i kako se osećaju s njima te prekorači rok i na sebi drži trake preko 24 sata. Budite svesni da će traku nakon 6 sati biti teže za skinuti te je moguća iritacija kože. Naše preporuke nošenja su 6 sati. Nakon toga obavezno proveriti kožu kako reaguje i da li je sve uredu. Ukoliko je potrebno promeniti traku i način lepljenja gde neće biti opterećeno isto područje. Mislimo na ovo područje:
 
 
Područje gdje lepljenje završava tj. krajevi koji podnose najveći napor. Poseban oprez ukoliko prvi put koristite traku.
 
7. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod.
 
Pri skidanju trake prvo lagano početi odlepljivati krajeve trake. Ako skidanje nije nelagodno samo lagano i oprezno povući i ukloniti traku. Ukoliko vidite da je skidanje nelagodno ili otežano - koristite ulje.
 
Obilno utrljajte ulje (bilo koje vrste) na proizvod i proverite je li obuhvatilo lepljivu stranu trake. Ulje mora doći do lepila da ga otopi pa predlažemo da ne nanosite ulje s gornje strane trake nego malo odlepite traku i utrljavate ulje na lepljivoj strani.
 
Savjetujemo da koristite što masnije ulje kao npr. kokosovo. Ostavite da se traka natopi uljem koliko god je potrebno da se lepilo otopi. Po potrebi dodavati još ulja. To će vam pomoći da popusti lepilo. Polako povucite mali ćošak trake tj. proizvoda. Jednom rukom čvrsto pritisnite na dojku malo iznad dela trake koji ste podigli tj. povukli. Drugom rukom uhvatite deo trake.
 
Polako počnite povlačiti traku. Ne povlačite proizvod sa tela pod uglom od 45 stepeni jer to može prouzrokovati ozlede. Umesto toga povucite ga nazad prema sebi. Ne trgajte traku naglo da ne biste prouzrokovali oštećenja na koži.
 
Nakon skidanja traka predlažemo kožu namazati umirujućim sredstvom poput aloe vere.
 
Prilažemo i video:
 
 
 
 
 
8. Još dodatnih saveta.
Ako se na traci pojave bore tj. neravnine, u redu je. Male neravnine se neće videti ispod odeće.
 
Ukoliko želite veći push up, koristite lepljenje traka u X.
 
U nastavku prilažemo video i ideje kako lepiti trake u zavisnosti od vaše odevne kombinacije:
 
 
 
 
Hawe trade 021 ne odgovara za nastale ozlede dobijene nepravilnim korištenjem proizvoda.