Jednokratne zaštite za bradavice

Jednokratne zaštite za bradavice

U pakovanju se nalazi 5 pari jednokratnih zaštita boje kože. 4 vrste ovakvih zaštita ima i to su:
  1. Cvetić pamuk
  2. Cvetić saten
  3. Kapi pamuk
  4. Kapi saten
Razlika je u obliku i materijalu. Pamučne su tkane, dok satenske nisu. Birate one koje vama više odgovaraju. U pakovanju se nalazi 5 pari istih vrsta zaštita. Npr. 5 pari cvetić pamuk.
 
Zaštite za bradavice su lagane i nevidljive ispod odeće.
Boja kože prekriće vašu bradavicu te sprečiti njino isticanje i zaštititi je.
Zaštite su jednokratne, što znači da nakon prvog lepljenja nećete moći ponovo koristiti iste.
Vrlo je važno da stavljate zaštite na čistu i suvu kožu koja nije tretirana kremama, losionima ili sličnim preparatima koji će spriječiti njeno lepljenje. Na prljavu i masnu kožu lepilo se neće moći zalepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to takođe sprečiti lepljenje. To takođe uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
Takođe i nakon stavljanja zaštita na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzrokovali odepljivanje istih.
 
Prilikom stavljanja zaštite ukloniti zaštitni papir i zalepiti preko bradavičnog područja.
 
Ukloniti nežno i polako. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod. Ukoliko je skidanje otežano koristiti ulje na isti način kao što piše u blogu: Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi (SR) (musthawe.com)
 
Ukoliko se pojavi crvenilo ili iritacija ne koristiti proizvod. Ne koristiti na oštećenu kožu.