Kako staviti i ukloniti HAWE navlake za grudi

Kako staviti i ukloniti HAWE navlake za grudi

Imajte na umu da ovaj proizvod ozbiljno drži! Važno je pridržavati se svih uputa i proizvod koristiti s oprezom. Ukoliko imate pitanja tu smo za vas na: podrska@musthawe.com
 
1. Opis proizvoda.
Navlaka za grudi je napravljena od 95% pamuka i 5% spandeksa, lepilo akrilno. Dolaze u veličinama već oblikovanim prema slovu vaše korpe grudnjaka. Navlaka je rastezljiva i do 170%. Lepilo je valovito aplicirano što omogućuje bolje rastezanje i lakše skidanje navlake. Navlaka je za jednokratnu upotrebu. Nakon što je jednom zalepi ne može se ponovo zalepiti.
 
Navlaka je vodootporna i otporna na znoj.
 
Dolazi u više veličina koje birate prema odgovarajućoj veličini grudnjaka.
 
Tako možete birati veličine sve do G korpe grudnjaka. Odgovaraju i čvrstim i opuštenim grudima kao i onim malim i velikim i teškim.
 
HAWE navlake nisu namenjene ženama koje su trudne, doje ili osobama koje imaju osetljivu ili tanku kožu. Neke žene imaju tanku kožu oko ključne kosti ili gornjeg dela prsa, pa budite oprezni kada na njih nalepite traku. Proizvod nemojte nositi duže od 6 sati. Ne izlažite proizvod dugotrajnom izlaganju suncu ili vrućini dok je u upotrebi. To može izazvati iritaciju kože. Ne sunčajte se s proizvodom. Ne nosite proizvod dva dana zaredom. Uklonite proizvod i odmah se obratite svom lekaru ako osetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži te proizvod prestanite odmah koristiti.
 
 
 
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
 
Rok trajanja proizvoda: 3 godine
 
Čuvanje proizvoda na temperaturi od 5-25 °C.
 
 
2. Pre korištenja proizvoda testiraj proizvod na svojoj koži.
 
Pri kupovini proizvoda dobijete i tester. Tester odlepite od zaštitnog papira i zalepite na kožu na vašim prsima, na područje gdje nameravate i lepiti navlaku. Tester držite na koži minimalno 12 sati. Ukoliko osetite svrbež, oticanje, osip, nelagodu ili bilo kakvu reakciju proizvoda na koži, proizvod nemojte koristiti.
 
3.Pobrini se da proizvod stavljaš na suvu kožu, bez losiona, krema ili slično.
 
Pazite da vaša koža bude ČISTA i suva. Na prljavu i masnu kožu lepilo se neće moći zalepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to takođe sprečiti lepljenje. To takođe uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
 
Takođe i nakon apliciranja trake na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzrokovali odlepljivanje iste.
 
 
4. Koristi zaštite za bradavice da zaštitiš svoje najosetljivije područje
 
 
 
Zaštite su važne da zaštite vaše bradavično područje ispod navlaka. Zaštite se kupuju zasebno.
 
Zaštitne su dostupne u raznim oblicima, veličinama i od različitih materijala.
 
O zaštitama pročitaj na blogu:
https://www.musthawe.com/post/jednokratne-za%C5%A1tite-za-bradavice
https://www.musthawe.com/post/vi%C5%A1ekratne-silikonske-za%C5%A1tite-za-bradavice
 
5. Stavljanje Navlaka.
 
Navlaku prislonite na grudi i procenite i izmerite kako biste je želeli zalepiti. Navlaka se rasteže i do 170%.
 
Polako skinite zaštitni papir s proizvoda pritom prstima ne dodirujući lepljivu stranu navlake. Dok držite dojku uzdignutom, drugom rukom polako stavite navlaku u željenom smeru u zavisnosti od načina lepljenja i oblikujte navlaku oko dojke. Kako lepite navlaku na kožu tako je i odlepljujete. Zagladite sve neravnine pre nego zalepite navlaku. Stoga lepite polako. Jednom kad je navlaka dodirnula kožu, ne sme se prepravljati i odlepljivati jer se neće ponovo zalepiti.Ne povlačite previše navlaku prilikom lepljenja tj. ne zatežite je prejako. Prevelika napetost na navlaci može uzrokovati previše natezanja na koži i uzrokovati iritaciju. Pažljivo izrežite sav višak navlake koji ne želite da se vidi. Preporučujemo da za rezanje koristite naše makaze za rezanje traka i navlaka, da biste lakše oblikovali i pritom sprečili odlepljivanje traka i navlaka.Naši predlozi načina lepljenja:
 
 
Ukoliko vam je potreban detaljan prikaz ili savet kako zalepiti navlaku, tu smo za vas na podrska@musthawe.com ili u DM na našem Instagram profilu:
 
Evo video primera:
 
 
6. Nemoj nositi proizvod više od 6 sati.
Mi garantujemo da će proizvodi držati do 12 sati. Mnoge od Vas budu oduševljene koliko dobro drži i kako se osećaju s njima te prekorači rok i na sebi drži navlake preko 24 sata. Budite svesni da će navlaku nakon 6 sati biti teže za skinuti te je moguća iritacija kože. Naše preporuke nošenja su 6 sati. Nakon toga obavezno proveriti kožu kako reaguje i da li je sve uredu. Ukoliko je potrebno promeniti navlaku i način lepljenja gde neće biti opterećeno isto područje. Mislimo na ovo područje:
Područje gdje lepljenje završava tj. krajevi koji podnose najveći napor.Poseban oprez ukoliko prvi put koristite traku.
 
7. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod.
 
Pri skidanju navlake prvo lagano početi odlepljivati krajeve navlake. Ako skidanje nije nelagodno samo lagano i oprezno povući i ukloniti traku. Ukoliko vidite da je skidanje nelagodno ili otežano - koristite ulje.
 
Obilno utrljajte ulje (bilo koje vrste) na proizvod i proverite je li obuhvatilo lepljivu stranu navlake. Ulje mora doći do lepila da ga otopi pa predlažemo da ne nanosite ulje s gornje strane trake nego malo odlepite traku i utrljavate ulje na lepljivoj strani.
 
Savetujemo da koristite što masnije ulje kao npr. kokosovo. Ostavite da se navlaka natopi uljem koliko god je potrebno da se lepilo otopi. Po potrebi dodavati još ulja. To će vam pomoći da popusti lepilo. Polako povucite mali ćošak trake tj. proizvoda. Jednom rukom čvrsto pritisnite na dojku malo iznad dela trake koji ste podigli tj. povukli. Drugom rukom uhvatite deo trake.
Polako počnite povlačiti traku. Ne povlačite proizvod sa tela pod uglom od 45 stepeni jer to može prouzrokovati ozlede. Umesto toga povucite ga nazad prema sebi. Ne trgajte traku naglo da ne biste prouzrokovali oštećenja na koži.
 
Prilažemo i video:
 
 
 
 
Nakon skidanja navlaka predlažemo kožu namazati umirujućim sredstvom poput aloe vere.
 
8. Još dodatnih savjeta.
Ako se na navlakama pojave bore tj. neravnine, u redu je. Male neravnine se neće videti ispod odeće.
 
Navlaku ukoliko režete na krajevima zaoblite makazama, to će sprečiti odlepljivanje.
 
Ukoliko želite veći push up, koristite naše push up umetke.
 
 
Hawe trade 021 (Hawe) ne odgovara za nastale ozlede dobijene nepravilnim korištenjem proizvoda.