Višekratne silikonske zaštite za bradavice

Višekratne silikonske zaštite za bradavice

U pakovanju dolaze 2 para višekratnih silikonskih zaštita za bradavice. Zaštite su napravljene od čvrstog silikona i jako su tanke.
Silikonske zaštite za bradavice su lagane i nevidljive ispod odeće. Matirajuća boja kože prekriće vašu bradavicu, sprečiće njeno isticanje i zaštitiće je.
Prečnik zaštite je 8cm. Može se prati pod mlazom vode i ponovo koristiti do 20 puta. Pobrini se da proizvod stavljaš na suvu kožu, bez losiona, krema ili slično.
 
 
 
Vrlo je važno da stavljate zaštite na čistu i suvu kožu koja nije tretirana kremama, losionima ili sličnim preparatima koji će sprečiti njeno lepljenje. Na prljavu i masnu kožu lepilo se neće moći zalepiti. Pazite da na vašoj koži nema losiona, pudera, ulja, parfema, šminke, znoja, kreme za sunčanje ili Spray tana, jer će to takođe sprečiti lepljenje. To takođe uključuje hidratantne sapune i sredstva za pranje tela jer ostavljaju losion na vašoj koži.
 
Takođe i nakon stavljanja zaštita na kožu, na području nanošenja i okolnom području, ne nanositi preparate koji bi prouzrokovali odlepljivanje istih.
 
Prilikom stavljanja zaštite ukloniti zaštitnu foliju i zalepiti preko bradavičnog područja. Zaštitnu foliju sačuvajte i prilikom skidanja zaštitu ponovo zaštitite folijom.
 
Ukloniti nežno i polako. Pri skidanju nemoj čupati i naglo potezati proizvod. Ukoliko je skidanje otežano koristiti ulje na isti način kao što piše u blogu: Kako staviti i ukloniti HAWE trake za grudi (SR) (musthawe.com)
Važno: Ukoliko koristite ulje za skidanje zaštita, lepak će se otopiti i zaštite se više neće moći zalepiti.
 
Ukoliko se pojavi crvenilo ili iritacija ne koristiti proizvod. Ne koristiti na oštećenu kožu.